Μη κατηγοριοποιημένο

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΡΟΣΕΡΕΣ BAMBOO ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ LA MILLOU

Bamboo λεπτή κουβέρτα 100cm x 120 cm….

Τυλίγουμε το μωρό,δημιουργώντας ένα κουκούλι,ώστε να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά,με ιδανικότερο ύφασμα  το Bamboo, η απαλή μεταξένια του  υφή και οι θερμό ρυθμιστικές του ιδιότητες (δημιουργώντας ένα μικροκλίμα 2 βαθμούς πιο δροσερό από το εξωτερικό περιβάλλον)  το χαλαρώνουν και εμποδίζουν την εφίδρωση.Έτσι,το μωράκι μας κοιμάται γαλήνια και ήρεμα….

Πως να χαρίσουμε έναν ήρεμο και γαλήνιο ύπνο τοσο στο μωράκι μας οσο και σε ένα μεγαλύτερο παιδί ,σύμφωνα με μαίες και παιδίατρους….

Συνδιάστε τις κουβέρτες bamboo με τις dolce vita ή τις mommy’s bag

Συνδιάστε τες και με τα υπέροχα καλύμματα καροτσιού ,μαξιλαράκια γουρουνάκια ή angel wings

-Πολλαπλοί τρόποι χρήσης της πάνας Bamboo…

-Για να τυλίγουμε τα νεογέννητα ώστε να νιώθουν ασφάλεια κ ηρεμία για έναν γλυκό ύπνο

-Ως ελαφριά κουβερτούλα για το καλοκαίρι (σύμφωνα με τις θερμο -ρυθμιστικές του ιδιότητες,το ύφασμα  Bamboo τις ζεστές ημέρες δημιουργεί ένα πιο δροσερό μικροκλίμα κατα 2 βαθμούς λιγότερο από το εξωτερικό περιβάλλον)

-Ως σκίαστρο στο καρότσι ή το Traveller.

-Ως σεντονάκι το χειμώνα. Το Bamboo ύφασμα είναι  ιδανικό για νεογέννητα και πρόωρα βρέφη καθώς τα προστατεύει από ερεθισμούς και μειώνει την εφίδρωση.

-Ύφασμα για την μητέρα κατά τον θηλασμό.

-Ως παρεό σε κοριτσάκια δένοντας το στον αυχένα δημιουργώντας  ένα ελαφρύ καλοκαιρινό ρούχο που θα το κρατάει πιο δροσερό χάρη στις ιδιότητες του Bamboo.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *