ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ

Η ανάγκη για διαρκή προσαρμογή ενός παιδικού δωματίου στις νέες ανάγκες που προκύπτουν από το πέρασμα του χρόνου, oδήγησε την εταιρία MODO DESIGN στην δημιουργία του ROOMS4KIDS. Η εταιρία ROOMS4KIDS δημιουργεί έπιπλα για παιδιά που τα συντροφεύουν από τις πρώτες μέρες της ζωής τους , στην παιδική ηλικία και μετέπειτα στην εφηβική.

Επενδύουμε στη γνώση, τον έξυπνο σχεδιασμό την εργονομία τα ποιοτικά υλικά και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με τους πελάτες μας, η οποία δεν σταματά στην αγορά των επίπλων, αλλά ολοκληρώνεται με την συνεχή υποστήριξή μας για την πλήρη εξυπηρέτηση σας.

Οι άνθρωποι του ROOMS4KIDS από το 1979 σχεδιάζουν και κατασκευάζουν  με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη και προσφέρουν καλαίσθητες, πρωτότυπες, λειτουργικές και ασφαλείς δημιουργίες παιδικών και νεανικών επίπλων, δοκιμασμένες από χιλιάδες παιδιά, τα οποία ενηλικιώθηκαν  και σήμερα με την σειρά τους μας εμπιστεύονται , να δημιουργήσουμε παιδικά δωμάτια για τα δικά τους παιδιά. Γιατί οι άνθρωποι  του ROOMS4KIDS γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να μεγαλώνουν τα παιδιά σε ένα περιβάλλον που τους προσφέρει τα κατάλληλα ερεθίσματα και τα βοηθά να αναπτύσσονται σωστά.

Η Φιλοσοφία μας

  • Η ευελιξία να κατασκευάζουμε  έπιπλα συμφώνα με τις προδιαγραφές  του χώρου, σεβόμενοι τις ανάγκες του κάθε  παιδιού.
  • Η υψηλή ποιότητα και ο σεβασμός στο παιδί, γι αυτό στην κατασκευή των παιδικών επίπλων χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας  και αντοχής, όπως μασίφ ξύλο οξιάς, πεύκου και δρυός και αντίστοιχων καπλαμάδων. Ακόμη και μελαμίνη κατηγορίας Ε1 σε συνδυασμό με οικολογικά χρώματα σε άπειρους συνδυασμούς.
  • Ο  τρόπος σχεδιασμού του ROOMS4KIDS εστιάζει στην παροχή καινοτόμων προϊόντων που σέβονται τον άνθρωπο, τη φύση και την εργασία του τεχνίτη.
  • Στοιχεία όπως ποιότητα των πρώτων υλών, λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα διαθέτουν εξέχουσα θέση στις δημιουργίες μας

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

  • Ο μοναδικά σχεδιασμένος  χώρος μας, όπου σας παρουσιάζουμε δείγματα από τις δημιουργίες μας ο οποίος ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς.
  • Το αστείρευτο δημιουργικό πάθος σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και τη σχεδιαστική μας αντίληψη  ακλουθώντας  παράλληλα τις σύγχρονες τάσεις του design για την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών  σας .
  • Η παρουσίαση με σχέδια για όλα τα στάδια του έργου, από την αρχική ιδέα έως και την τελική φάση της κατασκευής. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με σχεδιαστικά προγράμματα CAD τα οποία περιλαμβάνουν 3D φωτορεαλιστική απεικόνιση.
  • Η ευελιξία κατασκευής  costum made λύσεων,  σε δικες μας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με  σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.
  • Οι συνεργασίες μας , με οίκους του εξωτερικού, αναγνωρισμένους στο χώρο και με διεθνή βραβεία.  Όπως Mathy By Bols, Lagrama, Steens, , Mutsy, Latexco κ.α
  • Οι μοναδικές προτάσεις  που σας παρέχουμε  για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου, με ιδιαίτερα σχέδια κουρτίνας και αποκλειστικές  συνεργασίες  με κορυφαίες εταιρίες στο χώρο, όπως NOBODINOZ, KIDS CONCEPT, MR MARIA, FIONA WALKER, LORENA CANALS κ.α.