Το Προεφηβικό Κρεβάτι PaletteChicHoney είναι για αυτούς που αγαπούν τα 100% φυσικά υλικά. Με αισθητική βασισμένη σε τραχύ σχεδιασμό, το κρεβάτι αυτό είναι κατασκευασμένο από 100% μασίφ οξυά και είναι κατάλληλο τόσο για μοντέρνα όσο και για πιο ρουστίκ βρεφικά δωμάτια. Ο σχεδιασμός του κρεβατιού ολοκληρώνεται με βαφή σε διαφορετικούς τόνους γήινων χρωμάτων, με επεξεργασία για ακατέργαστο εφέ.

Το Προεφηβικό PaletteChicHoney είναι ένα κρεβάτι υψηλής ποιότητας κατασκευασμένο όλο από οξυά. Η βάση του κρεβατιού είναι πολύ γερή και σταθερή, παρέχοντας απόλυτη ασφάλεια για το μωρό σας. Η βάση προσαρμόζεται επίσης σε 3 θέσεις ακολουθώντας την ανάπτυξη του μωρού σας. Όταν το μωρό είναι νεογέννητο, χρησιμοποιείτε το κρεβάτι με την βάση στην υψηλότερη θέση, για να μπορείτε με άνεση να βάζετε και να βγάζετε το μωρό από το κρεβατάκι του. Καθώς το μωρό σας μεγαλώνει, μπορείτε να μεταφέρετε την βάση σε μια από τις χαμηλότερες θέσεις. Τα κάγκελα είναι κατασκευασμένα από μασίφ φουρνιστή οξυά και είναι επίσης πολύ σταθερά.

Το Προεφηβικό Κρεβάτι PaletteChicHoney μετατρέπεται σε μονό κρεβατάκι. Οι τραβέρσες που χρειάζονται για την μετατροπή του σε μονό, περιλαμβάνονται στην τιμή και την συσκευασία. Με την βοήθεια των χρήσιμων οδηγιών χρήσης, θα μπορέσετε εύκολα να μετατρέψετε το κρεβατάκι σε μονό, όταν το παιδί σας είναι στην κατάλληλη ηλικία.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
-Μετατρέπεται σε μονό κρεβάτι. Οι τραβέρσες που χρειάζονται για την μετατροπή, περιλαμβάνονται στην τιμή και την συσκευασία
– Με γερή βάση κατασκευασμένη από μασίφ φουρνιστή οξυά. Προσαρμόζεται σε 3 θέσεις ύψους.
-Η βάση, τα κεφαλάρια και τα κάγκελα είναι κατασκευασμένα από μασίφ οξυά

Διαστάσεις:
Π: 81 x Μ: 149 x Υ: 89 εκ

Πρόσθετες Πληροφορίες:
Το Προεφηβικό Κρεβάτι PaletteChicHoney  συνδυάζεται υπέροχα με την Σιφονιέρα και Ντουλάπα PaletteChicHoney.
Διάσταση Στρώματος: 70X140cm. Συνιστούμε το ύψος του στρώματος να μην ξεπερνά τα 12 εκ.

[rd_images_gallery images=”454,455,456,457,458,459,460,461,462,463″ column=”ig_col_2″]