Κούνια – Το σύνολο είναι κατασκευασμένο από φυσικό πεύκο. Διατίθεται σε λευκό, βανίλια και πατίνα χρώμα. Διατίθεται χωρίς στρώμα, Η βάση στρώματος συμπεριλαμβάνεται. Ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα μπορεί να προσαρμοστεί στην κούνια. Το πάχος του ξύλου είναι 2 cm. Το συρτάρι είναι εξοπλισμένο με τροχούς και είναι από πρόσοψη πεύκου και μοριοσανίδα. Είναι βαμμένο με οικολογικά χρώματα νερού.

Έπιπλο αλλαξιέρας – Συρταριέρα με 1 συρτάρια και ντουλάπι, ήσυχη και εύκολη στη χρήση, χάρη στην υψηλής ποιότητας αθόρυβο σύστημα κλεισίματος.  Η συρταριέρα είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από  μασίφ πεύκο (τα ράφια και τα εσωτερικά στοιχεία κατασκευασμένα από πλαστικοποιημένες μοριοσανίδες) .

Προϊόντα έτοιμα για Αυτό-συναρμολόγηση.

Τα έπιπλα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα όσον αφορά την ασφάλεια, τη δύναμη και την αντοχή απαιτήσεις. EU

Περιγραφή Προϊόντος

Σετ περιλαμβάνει:

  • κούνια 120χ60
  • έπιπλο &αλλαξιέρα

Μια σειρά επίπλων που μαγεύει με την απλότητα του και διαχρονικό σχεδιασμό.Με αυτή τη συλλογή το δωμάτιο του παιδιού θα μοιάζει από ένα παραμύθι.

Επιλέξτε ανάμεσα στο λευκό και το βανίλια χρώμα.

Τα έπιπλα συνοδεύονται προαιρετικά από ταμπελάκια, (LaPlage – beach, LaMer – sea, andLaSoleil – sun) κτλ καθώς και με customised όνομα στα λατινικά κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

 

* Το σετ συνδυάζεται και με την κούνια BRIGITTE σε διάσταση 140 χ 70

* Μπορείτε να συμπληρώσετε το δωμάτιο καθώς το παιδί μεγαλώνει, με το ίδιο κρεβάτι 200 χ 100/120 και το γραφείο

[rd_images_gallery images=”352,353,354,355,356,357,358″ column=”ig_col_2″]