Για τους λάτρεις του design και της ιδιαίτερης αισθητικής η σειρά βρεφικών επίπλων FUSION αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές βρεφικών επίπλων. Το σετ  FUSION περιλαμβάνει μια κούνια FUSION και την αλλαξιέρα FUSION DRAWER CHEST από  σημύδα και αλουμίνιο.

Περιγραφή Προϊόντος

Το σετ βρεφικού δωματίου FUSION περιλαμβάνει την κούνια FUSION και την αλλαξιέρα  FUSION DRAWER CHEST. 

Η κούνια FUSION είναι κατασκευασμένη από σημύδα και κάθετα πλαίσια αλουμινίου σε λευκό ή ασημί χρώμα. Το ξύλο μπορεί να διατεθεί σε φυσικό χρώμα και 26 λακαριστά χρώματα. Η  διάσταση της κούνιας είναι 64 x 124 x 85 για στρώμα 60 x 120. Η βάση της κούνιας είναι διάτρητη για τον καλύτερο αερισμό του στρώματος.

Η σειρά FUSION είναι ένα αποτέλεσμα του συνδυασμού δυο διαφορετικών υλικών, σημύδας και αλουμινίου σε λευκό ή ασημί. Μοναδικός σχεδιασμός άριστων υλικών, καινοτόμα, βιώσιμα, ανακυκλώσιμα υλικά. Εύκολη συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση, αυτή η σειρά επίπλων είναι εξαιρετικά ανθεκτική. Η σειρά χαρακτηρίζεται από τη μοντέρνα, σχεδόν φουτουριστική της εμφάνιση και τις ήρεμες, καθησυχαστικές της γραμμές. Η σειρά FUSION απέσπασε το Βραβείο καινοτομίας Balthazar.

Η αλλαξιέρα FUSION DRAWER CHEST με 3 συρτάρια και μπορεί να διατεθεί σε φυσικό χρώμα και 26 λακαριστά χρώματα. Τα κάθετα πλαίσια αλουμινίου διατίθενται σε λευκό ή ασημί χρώμα και εσωτερικά των συρταριών είναι περασμένα με φυσικό βερνίκι. Η διάσταση του είναι 107 x 58 x 86.

H σειρά μπορεί να ολοκληρωθεί με την προσθήκη ντουλάπας και κομοδίνου.

[rd_images_gallery images=”291,292,293,294,295,296,297,298,299,300,290″ column=”ig_col_2″]