Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Προβολή 9 24 36

Καρότσι-Περπατήστρα Little Goose

75,00
Περπατήστε, παίξτε και ανακαλύψτε! Αυτή η ξύλινη περπατήστρα πολλαπλών δραστηριοτήτων προσφέρει πολλές προκλητικές δραστηριότητες για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού σας. Βοηθήστε τη μικρή χήνα και τα παιδιά της να διασχίσουν τη λίμνη! Δείτε την αντανάκλαση του φωτός αν κάνετε μια περιστροφή στον καθρέφτη! Προσπαθήστε να γυρίσετε τον τροχό για να δείτε τα μικρά ζωύφια να κάνουν γύρο! Προκαλέστε το μωρό σας με τις πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες αυτής της όμορφα διακοσμημένης περπατήστρας. Ηλικία 12+ μηνών Χρώμα Απαλό πράσινο 8 δραστηριότητες για εξερεύνηση και εκμάθηση. Κατάλληλo για παιδιά ηλικίας 12 μηνών και άνω. Οι ελαστικοί τροχοί δεν θα κάνουν σημάδια στο πάτωμά σας και είναι ασφαλείς για χρήση στο εσωτερικό. Βαμμένο με φιλική προς τα παιδιά βαφή, με βάση το νερό. Συμμορφωμένο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας EN-71-1-2-3.

Ξύλινη Περπατήστρα Με Κύβους Βάτραχος

35,00
Ξύλινη περπατήστρα με 20 κύβους διαφορετικών σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων. Ιδανική συντροφιά για τα πρώτα βήματα του παιδιού.

Ξύλινη Περπατήστρα Δραστηριοτήτων

65,00
Η ξύλινη περπατήστρα δραστηριοτήτων σταθεροποιεί και υποστηρίζει τα πρώτα βήματα του μωρού, αυξάνει την εμπιστοσύνη του στο βάδισμά του, και βοηθά το μωρό να αναπτύξει ισορροπία και συντονισμό στις κινήσεις του, καθώς σπρώχνει την ξύλινη περπατήστρα.