Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Προβολή 9 24 36

Σύνθεση Γραφείου BASIC Rooms4Kids

1.350,00
Αυτή η υπέροχη σύνθεση γραφείου είναι ιδανική για όλη την σχολική  περίοδο. Η συνολική της διάστασή  είναι 210 εκ , 45 εκ η κάθε βιβλιοθήκη και 120 το γραφείο .Είναι μελετημένη με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους περιμετρικά του γραφείου, ώστε ο μαθητής να έχει την απόλυτη οργάνωση  κοντά του με μια κίνηση .Έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, όπως η συρταριέρα με 3 συρτάρια τα οποία έχουν μηχανισμούς φρένων, έξτρα χώρος για την σχολική τσάντα , δύο βιβλιοθήκες με μεταλλικό στήριγμα για πιο μοντέρνο στυλ και για να φαίνονται  αέρινες μέσα στον χώρο, ευρύχωρο γραφείο 120 εκ και εταζέρα επάνω από αυτό, κλειστά τα χαμηλά και τα ψηλά σημεία με ντουλάπια από λάκκα σε ότι χρωματισμούς επιθυμείτε και όλη η σύνθεση στο πίσω μέρος της (πλάτη)  έχει  έξτρα ξύλο που την δένει και την κάνει πολύ σταθερή κατασκευή. . Τα πόμολα είναι μεταλλικά σε λιτή γραμμή. Τα χρώματα όλα αλλάζουν και μπορείτε εσείς να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν. Επίσης και τα πόμολα μπορούν να γίνουν αστεράκια, κύκλοι, καρδόυλες (με έξτρα χρέωση),για εσάς που θέλετε να δώσετε έναν πιο παιδικό χαρακτήρα στον χώρο  .Η τιμή της σύνθεσης είναι υπολογισμένη σε διάσταση 210 εκ. Σε περίπτωση που η διάσταση αυτή δεν σας κάνει μπορούμε να την μετατρέψουμε.
Πανελλαδική αποστολή με την μεταφορική που θα μας υποδείξετε, οι τιμές είναι για παραλαβή από το κατάστημα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να διευκρινίσουμε τους τρόπους παράδοσης και το κόστος .

Σύνθεση Γραφείου Cuore Rooms4Kids

950,00
Αυτή η υπέροχη σύνθεση γραφείου είναι ιδανική για τα παιδιά που αρχίζουν το σχολείο. Εχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, όπως η συρταριέρα με 3 συρτάρια τα οποία έχουν μηχανισμούς φρένων ,βιβλιοθήκη με μεταλλικό στήριγμα για πιο μοντέρνο στυλ και για να φαίνεται πιο αέρινη μέσα στον χώρο, σπιτάκι στο τέλος της βιβλιοθήκης για να αρέσει ακόμα  πιο πολύ ,ευρύχωρο γραφείο 120 εκ και εταζέρα επάνω από αυτό. Τα πόμολα καρδούλες δίνουν ακόμα μεγαλύτερη  χαρά στις μικρές μας φίλες. Τα χρώματα όλα αλλάζουν και μπορείτε εσείς να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν. Επίσης και τα πόμολα μπορούν να γίνουν αστεράκια κύκλοι και απλά μεταλλικά, αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η σύνθεση αυτή σε άλλα χρώματα και με διαφορετικά πόμολα θα ήταν υπέροχη και σε ένα αγορίστικο δωμάτιο .Η τιμή της σύνθεσης είναι υπολογισμένη σε διάσταση 165 εκ. Σε περίπτωση που η διάσταση αυτή δεν σας κάνει μπορούμε να την μετατρέψουμε.
Πανελλαδική αποστολή με την μεταφορική που θα μας υποδείξετε, οι τιμές είναι για παραλαβή από το κατάστημα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ώστε να διευκρινίσουμε τους τρόπους παράδοσης και το κόστος .

Place 007

Στο Rooms4kids σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το παιδικό δωμάτιο σύμφωνα με τον χώρο σας και τις ανάγκες που έχετε . Το ολοκληρωμένο δωμάτιο PLACE 007 είναι μια πρόταση του Rooms4kids για ένα  δωμάτιο με πολύ αποθηκευτικό χώρο που θα φιλοξενήσει δυο παιδιά . Τα χρώματα είναι έντονα και προσδίδουν έναν πιο μοντέρνο χαρακτήρα .Διαθέτει γραφεiο με κομό που έχει συρτάρια ,από πάνω του υπάρχει εταζέρα για την αποθήκευση των βιβλίων με ένα ντουλάπι με το πόμολο KYKLOS L ώστε να ολοκληρωθούν οι ανάγκες αποθήκευσης του γραφείου.Διαθέτει  χαμηλή τροχήλατη κουκέτα με ρόδες ,η κουκέτα είναι από την σειρά μας SIMPLY MEL ,κάτω από το κρεβάτι υπάρχουν έξτρα δυο συρτάρια   για αποθήκευση . Σε αυτό το δωμάτιο υπάρχει πολύς αποθηκευτικός χώρος 5 κρεμαστά ευρύχωρα ντουλάπια που δεν μας περιορίζουν καθόλου τον χώρο του δωματίου ,ένα μεγάλο φύλλο ντουλάπας που εκμεταλλευόμαστε όλο το ύψος του  ,πίσω από τα κρεβάτια υπάρχει ακόμα ένα πολύ μεγάλο διπλό ντουλάπι ,πάνω από αυτό υπάρχει ράφι με τρία συρταράκια και εξτρά ράφια αποθήκευσης .Στην εσοχή που δημιουργείτε φτιάχνουμε έναν χώρο γκαρνταρόμπας .Συνεχίζουμε με μεγάλη τετράφυλλη ντουλάπα με πόμολα KYKLOS L/S Στο Rooms4kids μπορούμε να σας κάνουμε ολοκληρωμένες διακοσμητικές προτάσεις για το παιδικό δωμάτιο ώστε το αποτέλεσμα να βγει άρτια συνδυασμένο σε χρώματα ,σχέδια και υφές !!Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα  σε κουρτίνες ,φωτιστικά ,χαλιά ,ταπετσαρίες τοίχου, πουφ, καλάθια αποθήκευσης ,μαξιλάρια , λευκά είδη   κ.α. όλα επιλεγμένα από τους καλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους  που δίνουν βάση στην ποιότητα υλικών και αυτό γιατί απευθύνονται αυστηρά σε παιδιά. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ξεναγήσουμε στον μαγικό κόσμο του Rooms4kids !!

Σύνθεση Γραφείου Ίων 1 / Color Box

H σύνεση γραφείου  κοστολογείτε ανάλογα από την διάσταση της  και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε . Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 2651085974.Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!!! Πανελλαδική αποστολή.