Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Προβολή 9 24 36

Place 007

Στο Rooms4kids σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το παιδικό δωμάτιο σύμφωνα με τον χώρο σας και τις ανάγκες που έχετε . Το ολοκληρωμένο δωμάτιο PLACE 007 είναι μια πρόταση του Rooms4kids για ένα  δωμάτιο με πολύ αποθηκευτικό χώρο που θα φιλοξενήσει δυο παιδιά . Τα χρώματα είναι έντονα και προσδίδουν έναν πιο μοντέρνο χαρακτήρα .Διαθέτει γραφεiο με κομό που έχει συρτάρια ,από πάνω του υπάρχει εταζέρα για την αποθήκευση των βιβλίων με ένα ντουλάπι με το πόμολο KYKLOS L ώστε να ολοκληρωθούν οι ανάγκες αποθήκευσης του γραφείου.Διαθέτει  χαμηλή τροχήλατη κουκέτα με ρόδες ,η κουκέτα είναι από την σειρά μας SIMPLY MEL ,κάτω από το κρεβάτι υπάρχουν έξτρα δυο συρτάρια   για αποθήκευση . Σε αυτό το δωμάτιο υπάρχει πολύς αποθηκευτικός χώρος 5 κρεμαστά ευρύχωρα ντουλάπια που δεν μας περιορίζουν καθόλου τον χώρο του δωματίου ,ένα μεγάλο φύλλο ντουλάπας που εκμεταλλευόμαστε όλο το ύψος του  ,πίσω από τα κρεβάτια υπάρχει ακόμα ένα πολύ μεγάλο διπλό ντουλάπι ,πάνω από αυτό υπάρχει ράφι με τρία συρταράκια και εξτρά ράφια αποθήκευσης .Στην εσοχή που δημιουργείτε φτιάχνουμε έναν χώρο γκαρνταρόμπας .Συνεχίζουμε με μεγάλη τετράφυλλη ντουλάπα με πόμολα KYKLOS L/S Στο Rooms4kids μπορούμε να σας κάνουμε ολοκληρωμένες διακοσμητικές προτάσεις για το παιδικό δωμάτιο ώστε το αποτέλεσμα να βγει άρτια συνδυασμένο σε χρώματα ,σχέδια και υφές !!Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα  σε κουρτίνες ,φωτιστικά ,χαλιά ,ταπετσαρίες τοίχου, πουφ, καλάθια αποθήκευσης ,μαξιλάρια , λευκά είδη   κ.α. όλα επιλεγμένα από τους καλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους  που δίνουν βάση στην ποιότητα υλικών και αυτό γιατί απευθύνονται αυστηρά σε παιδιά. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ξεναγήσουμε στον μαγικό κόσμο του Rooms4kids !!

Place 001

Αυτή η ολοκληρωμένη λύση παιδικού δωματίου κοστολογείτε ανάλογα από την διάσταση του δωματίου σας. . Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 2651085974.Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!!! Πανελλαδική αποστολή.

Place 003

Αυτή η ολοκληρωμένη λύση παιδικού δωματίου κοστολογείτε ανάλογα από την διάσταση του δωματίου σας. . Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 2651085974.Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!!! Πανελλαδική αποστολή.

Place 005

Αυτη η ολοκληρωμένη λύση παιδικού δωματίου κοστολογείτε ανάλογα από την διάσταση του δωματίου σας. Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 2651085974.Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!!! Πανελλαδική αποστολή.

Place 006

Αυτη η ολοκληρωμένη λύση παιδικού δωματίου κοστολογείτε ανάλογα από την διάσταση του δωματίου σας.Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο 2651085974. Πανελλαδική αποστολή.