ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

3ο χλμ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΑΘΗΝΩΝ

Τηλέφωνο: +30 2651 085974

Email: info@rooms4kids.gr

INFORMATION QUESTIONS

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΩΝ & ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ

Η ανάγκη για διαρκή προσαρμογή ενός παιδικού δωματίου στις νέες ανάγκες που προκύπτουν από το πέρασμα του χρόνου, oδήγησε την εταιρία MODO DESIGN στην δημιουργία του ROOMS4KIDS. Η εταιρία ROOMS4KIDS δημιουργεί έπιπλα για παιδιά που τα συντροφεύουν από τις πρώτες μέρες της ζωής τους , στην παιδική ηλικία και μετέπειτα στην εφηβική.

Επενδύουμε στη γνώση, τον έξυπνο σχεδιασμό την εργονομία τα ποιοτικά υλικά και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με τους πελάτες μας, η οποία δεν σταματά στην αγορά των επίπλων, αλλά ολοκληρώνεται με την συνεχή υποστήριξή μας για την πλήρη εξυπηρέτηση σας.

Οι άνθρωποι του ROOMS4KIDS από το 1979 σχεδιάζουν και κατασκευάζουν  με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη και προσφέρουν καλαίσθητες, πρωτότυπες, λειτουργικές και ασφαλείς δημιουργίες παιδικών και νεανικών επίπλων, δοκιμασμένες από χιλιάδες παιδιά, τα οποία ενηλικιώθηκαν  και σήμερα με την σειρά τους μας εμπιστεύονται , να δημιουργήσουμε παιδικά δωμάτια για τα δικά τους παιδιά. Γιατί οι άνθρωποι  του ROOMS4KIDS γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να μεγαλώνουν τα παιδιά σε ένα περιβάλλον που τους προσφέρει τα κατάλληλα ερεθίσματα και τα βοηθά να αναπτύσσονται σωστά.

Επικοινωνία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας