Το βρεφικό σετ  PEEKABOO της Kutikai περιλαμβάνει μια κούνια PEEKABOO, το έπιπλο PEEKABOO CHEST και την αποσπώμενη αλλαξιέρα που μπορείτε να τοποθετείτε στο έπιπλο αλλαξιέρας αλλά και στην κούνια.

Περιγραφή Προϊόντος

Το σετ βρεφικού δωματίου PEEKABOO περιλαμβάνει μια κούνια PEEKABOO και την αλλαξιέρα PEEKABOO CHEST Αυτή η σειρά  παρουσιάζει μια απλή εκδοχή των βρεφικών επίπλων με βασικό χαρακτηριστικό – μια τρύπα που είναι τόσο λειτουργική ως λαβή, και εμπνευσμένη να λειτουργεί και ως ένα παιγνίδι για τα παιδιά.

Η επίδραση της φωτεινής επιφάνειας έχει επιτευχθεί με λεύκανση του κόντρα πλακέ σημύδας. Τα πόδια καλύπτονται από φυσικό καπλαμά δρυς και δημιουργούν μια άλλη ξεχωριστή παρουσίαση.  Αυτή η συλλογή προσφέρει επίσης κάποιες ενδιαφέρουσες πρακτικές λύσεις – έχουμε πολύ εύχρηστους χώρους στο ύψος του στήθους που ανοίγουν προς τα πάνω σαν φτερά και υπάρχει κρυμμένος χώρο για χρώματα και μολύβια. Αυτή η συλλογή είναι αφιερωμένη σε όσους εκτιμούν την μινιμαλιστική μορφή και την άνεση χρήσης. Είσαι για εκπλήξεις; Peekaboo!

Η κούνια PEEKABOO διατίθεται σε συνδυασμό λευκής σημύδας και πόδια από φυσικό δρυς.  Η  διάσταση της κούνιας είναι 64x127x87 για στρώμα 60 x 120. Στην τιμή περιλαμβάνεται ένα βρεφικό στρώμα Gokids.

Η αλλαξιέρα PEEKABOO CHEST με διάσταση της είναι 120 x 50 x 89.

H σειρά μπορεί να ολοκληρωθεί με την προσθήκη του προστατευτικού κάγκελου, της ντουλάπας της βιβλιοθήκης καθώς και των μικρών επίπλων Peekaboo! Η σειρά συνεχίζεται με προσχολικό κρεβατάκι…

 

[rd_images_gallery images=”415,416,417,418,419,420,421,422,423,424,425,426″ column=”ig_col_3″]